Wanneer Weer Op Vakantie

Published Apr 12, 22
3 min read

Waar Laten Testen Voor Vakantie

Ga lekker op zonvakantie in Mei! In mei hebben veel scholen meivakantie. Door al die vrije dagen is mei zeker een goede maand geworden om lekker op zonvakantie te gaan. Kies een mooie bestemming uit in Europa, zoals Portugal, Spanje of Malta. Of trek juist wat verder weg, dan betaal je veelal iets meer voor je ticket maar het leven op plekken als Thailand of Cuba is dan wel weer stukken goedkoper.

Hierdoor krijg je niet alleen inspiratie voor je volgende vakantie, maar vind je ook antwoorden op vragen zoals: Waar schijnt de zon in mei? Of waar is het warm in mei? Ok! Benieuwd geworden? Lees dan snel verder en ontdek de top 10 met zonvakanties in Mei!10 top zonvakantie bestemmingen voor Mei:Turkije1.Bovendien heb je er keuze uit veel verschillende hotels, is het eten er super lekker en kun je er als je even geen zin hebt in luieren ook fijn shoppen. Vooral als je van all inclusive vakanties houdt is de Turkse riviera echt een aanrader - wanneer vakantie buitenland. Ga je liever op stedentrip? Dan is Istanbul ook erg leuk.

Waar Kan Je Heen Op Vakantie

Ultra all inclusive vakantie?   Ontdek de beste optiesAll Inclusive vliegreizen


Op al deze plekken kun je genieten van zon, strand en zee. Maar in Lissabon vind je ook nog eens een bruisend stadsleven. De mooiste stranden van Portugal? Die vind je over het algemeen in de Algarve, als je daarheen wilt kun je het beste vliegen op Faro. Aanbiedingen voor Portugal kunnen aardig laag zijn.

Check ze hiernaast:In mei is het tussen de 20 en 25 graden in Portugal. Vlieg je naar de Azoren, dan is het iets koeler, daar is de gemiddelde temperatuur 20 graden. Naar Faro (ligt dichtbij de Algarve) is het ongeveer 3 uur vliegen vanuit Nederland, naar Porto ben je iets korter onderweg, dan doe je er ongeveer 2 uur en 3 kwartier over (hoe was je vakantie).

Naar Curacao op vakantie in mei, Curacao is zo’n bestemming waar je altijd goed op vakantie naartoe kunt. De zon schijnt er vrijwel altijd en de zee is er ook altijd even mooi. Je vindt hier luxe all inclusive hotels, maar je kan ook zelf je vakantie regelen en zelf een vliegticket plus los hotel boeken.

Waar Aanmelden Proef Vakantie Gran Canaria

Luxe vakantie - Verblijf in onze Premium Selection hotels   CorendonAll Inclusive vergelijken Goedkoopste all inclusive vakanties aanbiedingen


Op deze zonzekere bestemming is het dan gemiddeld 30 graden! Als je van Nederland direct op Curacao vliegt, dan ben je vaak zo’n 10 uur onderweg. Canarische Eilanden4. In mei naar de Canarische Eilanden, Bij heel wat Nederlanders staan de zonovergoten Canarische Eilanden in het lijstje van favoriete vakantiebestemmingen - wat doen in vakantie. Dat is ook niet heel gek, want je vindt prachtige stranden bij deze eilanden, het is betaalbaar om er naartoe te vliegen en er te slapen, maar bovenal hangt in de stadjes vaak ook een echte vakantiesfeer.

Navigation

Home

Latest Posts

Wanneer Weer Op Vakantie

Published Apr 12, 22
3 min read

Waar Kan Je Heen Op Vakantie Zonder Vaccinatie

Published Mar 15, 22
10 min read

Wanneer Vakantie 2021

Published Mar 13, 22
4 min read